Despre noi

Fondată în Bucuresti în anul 2010, compania TOP WOOD SALES SRL se decide să preia modelul experimentat cu mult succes de țările occidentale în domeniul amenajărilor interioare.

TOP WOOD SALES SRL, firmă cu capital integral privat românesc, se prezintă astăzi cu un portofoliu foarte bogat în acest domeniu, determinat totodată de caracterul expansibil inerent pe piața românească, precum și de orientarea deschisă, bazată mereu pe inovație, pe care o promovează în beneficiul clientului.

Venind în întâmpinarea nevoilor clienților, departamentele noastre specializate oferă servicii profesionale pentru o gamă largă de produse din lemn masiv și stratificat, cum ar fi: fațade ventilate, tâmplărie, uși interior/exterior, mobilier și pardoseli calde, dar și produse conexe pentru finisarea și ambientarea spațiului, precum: perdele, draperii, sisteme de galerii, tapet, profile decorative.

Cei mai importanți parteneri externi sunt:

 • FORBO FLOORING BV (Olanda) – linoleum, PVC
 • BALTIC WOOD (Polonia) – parchet triplustratificat
 • KARELIA UPOFLOOR (Finlanda) – parchet triplustratificat
 • BAUWERK (Elveția) – parchet dublstratificat
 • KÄHRS PARKETT (Austria) – parchet dublu și triplustratificat, parchet masiv
 • La Legno (Belgia) – parchet triplustratificat
 • WICANDERS (Germania) - parchet triplustratificat
 • PEDROSS (Italia) – plintă cu furnir natural din lemn
 • BALTA (Belgia) - mochetă rolă
 • EDEL (Olanda) – mochetă rolă și dale
 • TAPIBEL (Belgia) - mochetă rolă și dale
 • CBI EUROPE (Italia) - pardoseală supraînălțată
 • DLH ( Polonia), XPZ (Portugalia), EXO (Polonia) - parchet masiv
 • GRABO (Ungaria), GAMRAT (Polonia) - covor PVC
 • NMC (Belgia) - Profile decorative
 • Bovelacci (Italia) - Profile decorative
 • Orac (Belgia) - Profile decorative
 • KUBERIT (Germania) - Profile trecere

TOP WOOD SALES este " masa rotundă" la care designul dialoghează cu materialul rezultând produse la cele mai înalte standarde. Este spațiul în care arhitectul își exprimă ideile, iar ideile devin soluții, este un concept care transformă utilizatorul în autor al mediului în care trăiește, transformând spațiile prin soluții individuale și o largă varietate expresivă.

TOP WOOD SALES este locul în care tradiția și experiența întâlnește idei inovative pentru a oferi soluții complete de finisare a unui spațiu utilizând cele mai bune produse din lemn, de la parchet și mobilier până la tâmplărie și fațade ventilate.

Selecție furnizori

 • 1. Parchet triplustratificat Karelia - Finlanda

  Prin definiție, stabilitatea dimensională constituie un argument important în favoarea parchetului triplu statificat, un motiv în plus constând în faptul că pentru straturile suport se utilizează lemn de pin nordic, un conifer cu o densitate mai mare față de cele din centrul sau sudul Europei. Calitatea finisajelor este certificată și întărită de însăși recunoașterea și notorietatea partenerilor furnizori.

  Lacurile și uleiurile utilizate sunt ecologice, pe bază de apă și sunt tratate UV.
 Produsele se îmbină în sistem dublu click, fapt ce permite atât montajul lipit, cât și flotant.

  Parchetul Karelia este fabricat în Finlanda utilizând tradițiile finlandeze cu tehnologia modernă.

  Karelia realizează cu mandrie parchet finlandez din lemn, de înaltă calitate. Hotelurile de lux din Moscova, Opera din Helsinki, Biblioteca Națională a României și numeroase locuințe particulare din întreaga Europă, au ales parchetul Karelia. Aceasta confirmă aprecierea adusă materialelor de înaltă calitate, a specialiștilor finlandezi și a onestității ce însoțește toate activitățile companiei.

  Gama de parchet triplu stratificat Karelia cuprinde peste 100 de repere, diversitatea acesteia fiind dublată de calitatea finlandeză și designul premiat cu distincțiile Red dot design award 2009 și 2011.

  Parchetul triplu stratificat Karelia reprezintă o soluție viabilă pentru sistemele de încălzire în pardoseală.

 • 2. Parchet dublustratificat Bauwerk - Elveția

  Este un parchet din lemn finisat, cu grosimi variabile între 9,5 și 11 mm special conceput pentru încălzirea în pardoseală. Parchetul Bauwerk este fabricat în Elveția și respectă standardele cele mai înalte, precum toate produsele Elvețiene.

  Aici veți găsi colecții pentru toate gusturile, indiferent de cât de exigenți sunteți, dar și în funcție de bugetul dumneavoastră. De obicei, parchetul dublu stratificat are un strat de uzură, din lemn nobil, mai gros față de cel triplu, cuprins între 4 și 6 mm, fapt ce face ca de cele mai multe ori și prețul acestuia să fie mai mare.

  Ca și în cazul parchetului triplu stratificat, finisajul poate fi cu lac sau cu ulei.

 • 3. Parchet laminat Egger - Germania

  Indiferent că este vorba despre un dormitor, un living, un cabinet medical, holul unei case sau o cafenea, pardoselile EGGER se potrivesc întotdeauna și aproape peste tot. Clasele de utilizare standardizate vă ajută să alegeți produsul potrivit. Aceste clase țin cont de gradul de uzură și tipul de utilizare.

  Pardoselile EGGER se pretează excelent și pentru utilizare în spații comerciale. În camerele de hotel, pardoselile trebuie să fie moderne și rezistente. Toate pardoselile începând cu clasa de utilizare 31 corespund acestor criterii.

  Pentru birouri și magazine mici se vor alege pardoseli începând cu clasa de utilizare 32, iar pentru încăperile cu trafic intens, pardoselile laminate din clasa de utilizare 33 reprezintă cea mai bună alegere. Aceste pardoseli sunt extrem de robuste și oferă cel mai mare grad de confort.

 • 4. Pardoseală LVT (Luxury Vinyl Tiles)

  Reprezintă o soluție nouă, cu aspect natural de lemn și piatră, într-o multitudine de nuanțe și texturi.

  Acest produs, cu o foarte bună izolație termică și fonică, are o întreținere extrem de facilă. LVT-ul este rezistent la umiditate, rezistent la zgârieturi, are o clasă de alunecare R10, se curăță doar cu o simplă mătură ori mop, ușor de instalat datorită sistemului de îmbinare dublu-click și prietenos cu mediul, fiind realizat în mare parte din materiale reciclate.

 • 5. Uși interior DoorArreda - Italia

  Conceptul DoorArreda este conceptul utilizării cu ceva mai mult timp, comparativ cu standardele comune ale pieței, cu posibilitatea de a dispune, într-o gamă largă de modele și dimensiuni atipice.

  Înălțimea de 2700 mm este dovada cea mai evidentă a conceptului  de versatilitate a firmei DoorArreda. Ușa devine un element de decorat, care poate fi adaptat
  fiecarei soluții de decorare a locuinței, datorită caracteristicilor tehnice și exclusive ale finisajului estetic.

  Reprezintă opțiunea perfectă pentru nevoile diversificate ale clienților.

  Colecția Door Arreda  cuprinde două variante de toc: Trend și Easy. În ambele versiuni ușile sunt fabricate din materiale certificate, rezistente la manipulare, pentru a garanta robustețea absolută și durabilitatea în timp.

 • 6. Uși de interior Cocif - Italia

  Compania  Cocif oferă peste 300 de modele de uși din lemn italian în diferite materiale și finisaje ! Cocif este ales și se integrează perfect cu produsele sale în diverse proiecte, deoarece a reușit să o facă de ceva timp în cele mai mari lucrări contractate la nivel mondial.

  Cocif, încă de 70 de ani, se dovedește a fi cea mai importantă companie din Italia pentru producția de uși. Cocif este considerat un lider de piață la nivel mondial , privind satisfacția clientului în ceea ce privește prețul, calitatea produselor și a serviciilor.

  Încercați diferența, alegeți ușile Cocif.

 • Despre noi

Cerere de ofertă

Completați formularul de mai jos unde sunt incluse produsele selectate de Dvs. ca fiind de interes, și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.