Mereu puși pe treabă. Mereu gata să te ajutăm.

Cătălin Martinescu

Cătălin Martinescu

Manager General

Am pornit această firmă acum 12 ani din convingerea că putem oferi parchet, uși, covoare, mochete, PVC și decking de foarte bună calitate, dar și la un preț care să merite.

Tel: 0741.631.397

Mail: catalin@top-wood.ro

Gina Martinescu

Gina Martinescu

Relatii cu Clientii

Te asigur că ești pe mâini bune. Sunt aici pentru a te ghida și pentru a-ți răspunde la întrebări, dar mai ales pentru a mă asigura că ești 100% mulțumit de produsele noastre.

Tel: 0749.551.390

Mail: gina@top-wood.ro

Verginia Avramescu

Verginia Avramescu

Consilier Vânzări

Dacă ești în căutarea ușilor perfecte, eu sunt gata să te ajut. Vom trece împreună prin toate colecțiile și te voi ajuta să găsești modelul perfect.

Tel. 0749.551.652
Mail: verginia@top-wood.ro

 

Gabriel Mănăilă

Gabriel Mănăilă

Consilier Vânzări

Cu ajutorul meu vei găsi cel mai bun raport-calitate preț pentru orice tip de parchet: laminat, masiv, dublu și triplu-stratificat.

Tel: 0752.307.127
Mail: gabriel@top-wood.ro

Cristina Udeanu

Cristina Udeanu

Contabilitate

Eu mă voi asigura că facturile și chitanțele pentru tine sunt corecte. Pentru orice întrebări legate de plăți vă rog să mă contactați.

Tel: 0747.356.673
Mail: cristina@top-wood.ro

Când m-am hotărât să schimb parchetul în toată casa am început să mă gândesc cu groază la ce avea să urmeze. Dar echipa Topwood m-a ajutat să găsesc exact nuanța pe care o aveam în minte și, datorită lor, întreg procesul a fost mult mai ușor și rapid decât mă așteptam.

Teodor

Cătălin și echipa lui mi-au fost de un MARE ajutor! Au reușit să se încadreze în bugetul pe care l-am avut și au și făcut o treabă extraordinară. Îi recomand cu drag tuturor celor care vor parchet și covoare de calitate!

Elena

Află ce produse și promoții avem pentru tine